SANUS PER AQUA

Víztisztító rendszerek

A SPA víztisztító zuhanyfejek különösen alkalmasak a kisbabák fürdetésére, mert az ő bőrük még érzékenyebb, mint a felnőtteké. A Spa zuhanyfejek egy elegáns design szerint készültek, de elsősorban a víz szűrésére lettek kifejlesztve. A speciálisan kialakított, üreges fogantyú és a levehető zuhanyrózsa alkotják a termék részeit. Hasonlóan a legtöbb zuhanyrózsához a Spa zuhanyfejeket a fürdőszobai gégecsőhöz kell csatlakoztatni. Az eszköz kompatibilis a legtöbb szabványos zuhanyzó tömlőhöz, de csak a Spa kapszulákkal működik.

Víztisztító zuhanyfejek

massage

SPA MASSZÁZS ZUHANYFEJ

A nyelébe egy cserélhető FILTER kapszula biztosítja a klór-, nehézfém- és baktériummentes vizet. 5 kisebb kifolyó perlátora irányított vízsugárral víztakarékos,
A Spa Masszázs víztisztító zuhany egy elegáns prémium kategóriás zuhanyfej. Tömör réz, mely önmagában is antibakteriális hatású. A nyelébe egy cserélhető FILTER kapszula biztosítja a klór-, nehézfém- és baktériummentes vizet. 5 kisebb kifolyó perlátora irányított vízsugárral víztakarékos,
Az eszköz a gégecsőnél egy cserélhető előszűrőt tartalmaz, amely könnyű hozzáférést biztosít a tisztításhoz, és meghosszabbítja a FILTER kapszula élettartamát.

Alapanyag: réz króm bevonattal

 

 

 

CODE 3426

spray

SPA SPRAY ZUHANYFEJ

A SPA SPRAY zuhanyfej szintén egy prémium kategóriás termék, mely tartalmazza azt a visszacsapó szelepet, mely megakadályozza a víz visszaáramlását. Például a csökkent víznyomás esetén a beépített szelep megakadályozza , hogy a víz visszafelé folyjon így megelőzi a lehetséges bakteriális beáramlást és terjedést. Perlátora 360 fokban állítható, víztakarékos.

Alapanyag: réz króm bevonattal

 

 

 

 

 

 CODE 3433

Multifunkciós zuhanyfejek

A Spa Multifunkciós zuhanyfejek egy elegáns design alapján készített kézizuhanyok.. A speciálisan kialakított, üreges fogantyú és a levehető zuhanyrózsa alkotják a termék részeit. Hasonlóan a legtöbb zuhanyrózsához a Spa Multfunkciós zuhanyfejeket is a fürdőszobai zuhanycsőhöz kell csatolni . Az eszköz kompatibilis a legtöbb szabványos zuhanyzó tömlőhöz, de csak és kizárólag valamelyik SPA kapszulával működik .

A SPA Muntifunction zuhanyfejek az alábbi funkciókra alkalmasak:
– Víztisztítás
– Bőrápolás
– Intim higiénia

Mindennapi használatra kezelési lehetőséget nyújt továbbá

bőrkezeléshez (www.hu.spaskincare.eu),
anális és vaginális kezeléshez(www.intimzuhany.hu)

Főbb jellemzői:
Alapanyag: ABS és 100% szilicon
A SPA Multifunkciós zuhanyfejek Filter kapszulával víztisztítóként használhatóak, a MedCare Applicatorral és 2 fázisú kapszulákkal nőgyógyászati és proctológiai kezeléseket is lehet végezni.
A SPA Multifunkciós zuhanyfejek DERMA kapszulával bőrgyógyászati kezelésekre alkalmas.

Ezek a termékek TÜV által tanúsított II.a osztályú CE jeles orvostechnikai eszközök (CE1008), Egészségpénztári kártyára megvásárolhatóak.

headsPellucide

Fehér felső rész, átlátszó nyél
alapanyag: műanyag

Minerve
fehér műanyag, krómozott kupakkal és csavarmenettel

Neige
tiszta fehér műanyag

 

 

 

 

 

 

 

Pellucide,                Minerve,                 Neige

CODE 3136,     CODE 3174,            CODE 3181

SPA kristályos zuhanyfejek

showerheadSPA Minerve kézi zuhanyfej Swarovszi kristállyal

CSAK RENDELÉSRE!